Šport
747 ogledov

Bolj priljubljena od Woodsa: "Za to obstajata dva velika razloga"

spiranac Instagram
Ameriška golfistka ima na družbenih omrežjih več sledilcev od 15-krantega zmagovalca največjih turnirjev Tigerja Woodsa.

Paige Spiranac je najbolj priljubljena golfistka na svetu, če gre soditi po številu sledilcev na družbenih omrežjih.

Ameriški lepotici, ki rada vzbuja pozornost s provokativnimi fotografijami, samo na Instagramu sledi več kot tri milijone ljudi, kar je več kot Tigerju Woodsu, sicer enemu najprepoznavnejših velikanov tega elitističnega športa.

Nekdanja golfistka, ki je v razmeroma kratki karieri osvojila le eno lovoriko, se je po koncu profesionalne športne poti uveljavila kot spletna influencerka. Kariero je končala konec leta 2016, le nekaj mesecev po tem, ko si je neuspešno prizadevala za preboj na turnirje pod okriljem ameriškega združenja za igralke golfa (LPGA).

Kar je zaman poskušala na terenu, ji je uspelo na spletu, kjer njena prepoznavnost presega celo najslavnejše moške kolege.

V odzivu na seznam je ameriška zvezdnica sporočila, zakaj so številke takšne, kot so. "Za to obstajata dva velika razloga," je v značilno provokativnem slogu zapisala 28-letnica. "Moja osebnost in poznavanje golfa."

Spiranacova resda slovi po objavah nasvetov in navodil za igranje golfa, vendar močno sumimo, da so k njeni prepoznavnosti pripomogli tudi nekateri drugi atributi.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice