Šport
35 ogledov

Bolt: Seks in ples sta moj izpušni ventil

Bolt Manchester United Instagram Moyes poziv nakup prestop Instagram
Čeprav avtobiografija Usaina Bolta izide šele čez nekaj tednov, so v javnost že pricurljale nekatere podrobnosti iz zasebnega življenja sprinterskega šampiona.

Za pikantne drobce iz avtobiografije jamajškega sprinterskega zvezdnika Usaina Bolta je zaslužna revija Time. Naslov knjige je Faster Than Lightning (Hitrejši od strele, op. a.), pretežno pa beseda teče o zasebnem življenju najbolj znanega atleta na svetu.

"Moj trener Glen Mills mi je svetoval, da naj se izogibam priložnostnemu seksu in ponočevanju, da ne bi zašel s prave poti. Če bi upošteval njegov nasvet, bi ponorel," je med drugim zapisal Bolt.

"To je moj izpušni ventil"

"Moral sem živeti 'hitro' življenje, da bi ostal osredotočen. Nočni izleti, ples in zabava so moj izpušni ventil. To mi je pomagalo pri delu na atletski stezi," je svetovni rekorder opisal svoje navade. 

Glede na rezultate bi težko trdili, da bi moral Bolt kaj spremeniti v svojem trenažnem procesu in pri procesih "regeneracije". Tudi letos je Jamajčan postavil izid sezone na 100 metrov, osvojil pa je tudi tri zlate medalje na svetovnem prvenstvu v Moskvi. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.