Šport
50 ogledov

Brez Bala si ne predstavlja kluba

Gareth Bale EPA
Predsednik madridskega Reala Florentino Pérez zagotavlja, da bo Gareth Bale še dolgo član aktualnih evropskih prvakov.

"S strani Manchester Uniteda ali katerega drugega kluba nismo prejeli ponudb za Garetha Bala," je govorice o morebitni selitvi valižanskega zvezdnika odločno zanikal predsednik Reala Florentino Pérez.

Za to naj bi obstajal le en razlog: "Ponudb preprosto nismo dobili, saj se vsi klubi zavedajo, da Gareth Bale ne bo nikoli zapustil Reala in da klub ne razmišlja o prodaji, ne glede na to, koliko denarja bi bilo ponujeno."

Bale si je z golom v Lizboni, ki je Realu pomagal priti do desetega naslova evropskih prvakov, že zagotovil mesto v  folklori kluba. Pérez je prepričan, da bodo moštva v prihodnosti zgrajena prav okoli Valižana: "Bale je ključni nogometaš. Že doslej je veliko storil za klub, izjemno pomemben pa je tudi za prihodnost Reala. Tako kot si ne znam predstavljati kluba brez Cristiana Ronalda, tako si ga ne morem zamisliti tudi brez Bala."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.