Šport
49 ogledov

Brez Falcaa proti Sloveniji

Kolumbija : Bolivija Reuters
Na kolumbijskem seznamu za tekmo s Slovenijo tudi zvezdniki James Rodriguez, Juan Guillermo Cuadrado in Jackson Martinez.

Selektor kolumbijske nogometne reprezentance Jose Nestor Pekerman je izbral 25 nogometašev, ki se bodo pripravljali za prijateljski nogometni tekmi 14. novembra v Londonu proti ZDA in nato 18. novembra v Stožicah proti Sloveniji. Zaradi poškodbe na spisku manjka zvezdnik Manchester Uniteda Radamel Falcao.

Novi igralci v ekipi tretjeuvrščene reprezentance na lestvici Fife, za Nemčijo in Argentino, so branilec Daniel Bocanegra (Atletico Nacional), levi bočni nogometaš Brayan Angulo (Ludogorec Razgrad) in vratar Leandro Castellanos (Deportivo Independiente Medellin).

Pekerman že sestavlja okvire ekipe za Copo Americo, ki jo prihodnje leto gosti Čile in tudi že za kvalifikacije za svetovno prvenstvo 2018 v Rusiji. Po letošnjem SP v Braziliji so Kolumbijci že odigrali tri prijateljske tekme in premagali Salvador s 3:0 in Kanado z 1:0, izgubili pa proti Braziliji z 0:1.

Seznam Joseja Pekermana:

Vratarji: Camilo Vargas (Santa Fe), Andres Castellanos (Deportivo Independiente Medellin), Jose Fernando Cuadrado (Once Caldas);
Branilci: Pablo Armero (Milan), Cristian Zapata (Milan), Eder Alvarez (River Plate), Santiago Arias (PSV Eindhoven), Brayan Angulo (Ludogorets Razgrad), Jeison Murillo (Granada);
Vezisti: Abel Aguilar (Toulouse), Fredy Guarin (Inter), Juan Guillermo Cuadrado (Fiorentina), James Rodriguez (Real Madrid), Carlos Sanchez (Aston Villa), Alexander Mejia (Atletico Nacional), Daniel Bocanegra (Atletico Nacional), Carlos Carbonero (Cesena), Juan Fernando Quintero (Porto), Edwin Cardona (Atletico Nacional), Pedro Franco (Bešitkaš);
Napadalci: Jackson Martinez (Porto), Carlos Bacca (Sevilla), Teofilo Gutierrez (River Plate), Adrian Ramos (Borussia Dortmund), Yimmi Chara (Deportes Tolima).

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.