Šport
5338 ogledov

Brutalen pretep na znamenitem teniškem turnirju! Navijač pretepel dečka

Zhang : Kerber Reševalni pas/Twitter
Na teniškem turnirju v Pekingu je prišlo do velikega incidenta, ko je navijač domače igralke napadel dečka, ki je navijal za nasprotnico.

10. igralka sveta, Nemka Aneglique Kerber je končala z nastopi na teniškem WTA turnirju v Pekingu, potem ko jo je v drugem krogu izločila Slovenka Polona Hercog s 6:4 in 6:2.

Polona Hercog WTA Šport Hercogova ne popušča, vzela odmeven skalp

Dvoboja je bilo konec po vsega uri in 18 minutah, Slovenka pa je bila dosti boljša v skoraj vseh elementih igre. Nemki tako turnir v Pekingu ne bo ostal v dobrem spominu, še bolj kot po izpadu proti Hercogovi pa si ga bo zapomnila po incidentu v prvem krogu, ko je na tribuni prišlo do pretepa, saj je eden izmed privržencev Kitajke Shuai Zhang pretepel Nemkinega navijača.

Slednji je sedel poleg lože, v kateri se je nahajale ekipa Zhangove, nadenj pa naj bi se spravil prijatelj očeta kitajske teniške igralke.

Po poročanju tamkajšnjih medijev pa naj bi tekom celotnega dvoboja oče, mati in trener Zhangove ves čas žalili ter grozili vsem, ki niso glasno navijali za domačo igralko.

Ko se jim je navijač Kerberjeve postavil po robu, je burno odreagiral očetov prijatelj ter dečka napadel. Prišlo je do brutalnega pretepa, člani ekipe Zhang pa naj bi bili za incident drastično kaznovani.

Komentarjev 3
  • perhan63 23:13 02.oktober 2019.

    kitajsku ti jebem mater

Sorodne novice