Šport
19 ogledov

''Bum bum'' v 53 sek. za zmago zvezd

dallas stars Reuters
Večina moštev v severnoameriški hokejski ligi NHL je imela v noči na sredo prosto, dejavna sta bila le Dallas in Anaheim. Ta sta se pomerila v Teksasu, boljše pa so bile domače zvezde, ki so zmagale s 6:3.

Potem ko so gosti iz Kalifornije po prvih dveh tretjinah vodili z 2:1, so domači v 46. in 47. minuti oziroma v razmiku 53 sekund kar trikrat zadeli in tekmo obrnili v svojo korist. "Kar naenkrat bum bum, dosegli so gole, navijači so jih ponesli, vse drugo je zgodovina," je hitro prejete gole opisal trener Anaheima Bruce Boudreau.

To so bili sicer trije najhitreje doseženi zadetki v NHL po 4. januarju lani, ko je Montreal zadel trikrat v 50 sekundah ob zmagi s 7:3 nad Winnipegom.

Vodilno moštvo pacifiške divizije Anaheim je tako doživelo sedmi poraz na 27 tekmah, Dallas, ki je v spodnjem delu centralne skupine, pa je vpisal 12. zmago na 26 tekmah.

Antoine Roussel je dosegel dva gola za Dallas, Ryan Garbutt je zbral gol in dve podaji, Vernon Fidler pa dve podaji.

Liga NHL, rezultati:

Dallas Stars : Anaheim Ducks 6:3

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.