Šport
48 ogledov

"Če bi bil Mario belec, bi bilo drugače"

Mario Balotelli EPA
Kontraverzni nogometni agent Mino Raiola meni, da bi se njegovemu varovancu Mariu Ballotelliju godilo drugače, če bi imel drugačno barvo kože.

"Ljudje preveč obsojajo Maria. Živi v državi, ki še vedno ni pripravljena na tako temnopolto osebo. On mora dvakrat toliko delati kot ostali, da bi se dokazal," je o svojem varovancu za Tuttosport dejal Mino Raiola. Mario Balotelli je še vedno sicer član Licerpoola, za Milan pa igra kot posojeni igralec. Zaradi poškodbe sicer ni nastopil že od septembra,

"Italija je svetlobna leta oddaljena od drugih držav v tem pogledu. V nogometu je polno rasizma. Nekaj od tega je tudi nenamerno, a vseeno se morajo temnopolti nogometaši bolj dokazovati, da bi jim uspelo," še meni agent.

Ta je Balotellija seveda podprl tudi pri vprašanju, ali bi napadalec moral zaigrati na evropskem prvenstvu, čeprav ne igra redno in ima težave s formo. "Conte bi vsekakor moral vpoklicati Maria, saj gre za najboljšega italijanskega napadalca. Verjamem, da ga bo Mario prepričal s svojimi predstavami in zadetki v dresu Milana."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.