Šport
69 ogledov

Celjani in Zorman zaprli zadnje poglavje

Uroš Zorman EPA
Rokometni klub Celje Pivovarna Laško uspešno nadaljuje začrtano delo kluba ter njegovo sanacijo in je z Urošem Zormanom v minulih dneh zaprl še zadnje odprto vprašanje iz preteklosti.

Celjski rokometni klub in slovenski reprezentant Uroš Zorman sta podpisala sporazum o odplačilu dolga, ki je nastal kot posledica predčasne prekinitve pogodbe s klubom v sezoni 2010/2011.

Klub in Zorman sta se v sporazumu dogovorila o višini in obročnem načinu izplačila dolga. V klubu so veseli, da so sklenili dogovor z Zormanom pred reprezentančno tekmo proti Švedom, ki bo 3. maja v dvorani Zlatorog, ko se bo slovenska rokometna reprezentanca borila za nastop na evropskem prvenstvu.

"S sporazumom je celjski klub zaprl še zadnje odprte zadeve iz preteklosti in se lahko osredotoči le na prihodnost, torej na razvoj rokometa. Prihodnost celjskega kluba kljub odločitvi sodišča in dodatnim obveznostim ni ogrožena, saj sanacija poteka po načrtu. Celjski klub redno poravnava vse obveznosti, tako tekoče, kot tudi tiste za nazaj," so ob tem še sporočili iz kluba.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.