Šport
25 ogledov

Gajić nasmejan v polnem Zlatorogu

Dragan Gajić EPA
"Vedno je lepo igrati v Zlatorogu, ki je res nekaj posebnega v rokometnem svetu," je bil po sinočnji zmagi svojega Montpellierja proti Celju s 30:27 navdušen slovenski reprezentant Dragan Gajić.

Celjani so v odločilni tekmi za napredovanje v osmino finala  Lige prvakov klonili proti Montpellierju, čeprav so v prvem polčasu dominirali in si priigrali štiri gole prednosti, kar pa jim ni zadostovalo za zmago.

"Pred tekmo smo se zavedali, da je ta tekma zadnja rešilna bitka za ekipo Celja. Res smo naredili velik posel, čeprav smo prvi polčas odigrali v krču. V nadaljevanju smo z našo odlično igro deklasirali Celjane. Bili smo psihično močnejši in zasluženo zmagali, tako da se sedaj lahko veselimo uvrstitve v osmino finala," je dvoboj pokomentiral Dragan Gajić, ki je svojemu nekdanjemu moštvu zabil štiri zadetke. 

Soigralci si ga bodo zapomnili

Priljubljeni Gajo je dobre volje zapuščal domači Zlatorog: "Vedno je lepo igrati v Zlatorogu, ki je res nekaj posebnega v rokometnem svetu. Lepo se je bilo vrniti v to dvorano. Čestital bo domačim navijačem za odlično vzdušje, ki si ga bodo moji soigralci nedvomno zapomnili."

Drugi polčas za pozabo

Precej slabše volje je bil domači krožni napadalec Vid Poteko: "Vedeli smo, da bomo morali za zmago odigrati praktično brez napake. V prvem polčasu, ko smo v obrambi res grizli, nam je to na nek način uspevalo. Realizirali smo hitre polprotinapade in lomili tekmeca. Drugi polčas je prinesel drugačno sliko. Igra v napadu nam ni stekla, medtem ko mi nismo uspeli zaustaviti njihov akcij, tako da naša golmana nista dobila prave pomoči. Ko so gostje povedli, se nismo uspeli vrniti v igro."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.