Šport
20 ogledov

Chelsea kontaktiral Messijevega očeta

Obi Mikel Terry Messi Chelsea Barcelona Liga prvakov polfinale prva tekma Stamfo EPA
Po poročanju katalonskega radia RAC 1, se je Chelsea povezal z očetom Lionela Messija.

Klub v lasti ruskega bogataša Romana Abramoviča je za Lionela Messija pripravljeni odšteti rekordnih 250 milijonov evrov, toliko namreč znaška odkupna klavzula za argentinskega zvezdnika. Modri iz Londona so zdaj stopili v stik z Jogejem Messijem in se pozanimali, ali bi se bil nogometaš pripravljen preseliti na Otok.

Za Leom Messijem je turbulenten teden, na plan je prišel njegopv spor s trenerjem Barcelone Luisom Enriquejem, govorice o njegovi selitvi k Chelseaju pa je vzpodbudil tudi sam, saj je na Instagramu začel slediti uradnemu profilu Londončanov, prav tako pa je postal sledilec Thibauta Courtoisa in Filipeja Luísa, ki sta v minuli sezoni nosila dres Atletico Madrida, zdaj pa igrata za Chelsea.

Predsednik Barcelone Josep Maria Bartomeu je sicer zatrdil, da Katalonci nikakor ne želijo prodati svojega prvega zvezdnika. Da je temu res tako, menijo tudi pri športnem časniku Marca. Zapisali so namreč, da je Enrique dobil nalogo, da odpravi spor z Messijem, ali pa bo izgubil službo. V anketi, ki so jo izvedli pri omenjenem časopisu, sicer kar 78 odstotkov bralcel meni, da Enrique ne bo dočakal konca sezone na klopi Barcelone. 

Komentarjev 1
  • hubertfast 18:05 08.januar 2015.

    Jaz bi na njegovem mestu izkoristil nov izziv.