Šport
52 ogledov

Cimerotič izbiral centre, Kotnik branilce

Omić Mahkovic All Star Katarina Ponjavić
Kapetana Alen Omić in Blaž Mahkovic sta izbrala igralce za ekipi, ki se bosta udarili na članski tekmi All-Starsa 28. decembra v Stožicah. Živahno bo tudi na Unionovi tekmi legend.

"Kar nekajkrat sem že bil zraven, a je vsak All-Star tekma zase. Obeta se nam pravi košarkarski praznik s številnimi zanimivimi tekmami. V ospredju bosta tekmi članov in legend, a bo to tudi lepa priložnost za mlade upe, da opozorijo nase," je povedal trener ekipe Alena Omića, Aleš Pipan, njegov kolega Dejan Mihevc, ki bo vodil ekipo Blaža Mahkovica, pa je dodal: "To je velika čast zame in nekakšno priznanje za moje delo. Upam, da bodo navijači uživali."

Svojo ekipo za tekmo legend je izbral Sebastjan Cimerotić, ki je v svoje moštvo večinoma izbral visoke košarkarje: "Doletela me je velika čast. Upam, da bom pokazal na parketu, da znam igrati košarko. Izbral sem zvezdnike evropske košarke. Glede na to, da bom jaz največ metal na koš, se bodo soigralci predvsem osredotočili na bitko pod obročem."

Kotnik: "Naj razkrijejo lokacijo"

Konkurenčno ekipo je izbiral Slavko Kotnik, ki prisega na hitrost: "Upam, da bomo prikazali številne lepe poteze za gledalce in s tem tekmo naredili zelo zanimivo. Moja ekipa bo zagotovo šla na zmago. Izbral sem hitre igralce, tako da bomo skušali igrati na protinapade. Nogometaši so napovedali, da trenirajo na skritih lokacijah in sedaj bi lahko to lokacijo razkrili."

Vse tekme mlajših starostnih kategorij si bodo ljubitelji košarke lahko ogledali v spletnem prenosu na spletni strani KZS, ostali dve pa na Sportklubu 3, z začetkom ob 18.00. Vstop na tekme mlajših kategorij bo brezplačen, za ostali dve tekmi pa velja ena vstopnica.

Ekipa Marka Milića:
Marko Milić, Darko Mirt, Goran Jagodnik, Roman Horvat,Slavko Duščak, Jaka Daneu, Ermin Šiljak, Mladen Rudonja, Sašo Udovič, Muarem Vugdalić, Ermin Rakovič in Marinko Galič. Trener: Ivo Daneu.

Ekipa Sebastjana Cimerotiča: Sebastjan Cimerotič, Rašo Nesterović, Ivica Jurković, Matjaž Smodiš, Walter Jeklin, Primož Brezec Mario Kraljević, Rado Trifunovič, Aleš Čeh, Marko Simeunović, Igor Lazić, Milan Osterc, Mladen Dabanovič. Trener: Srečko Katanec.

Ekipa Alena Omića: Alen Omić, Malcolm Armstead, Klemen Prepelič, Simo Atanacković, Chris Booker, Jure Pelko, Miha Markič, Dino Murić, Đorđe Lelić, Dragiša Drobnjak, Boban Tomić, Željko Zagorac. Trener: Aleš Pipan.

Ekipa Blaža Mahkovica: Blaž Mahkovic, Luka Rupnik, Saša Zagorac, Luka Lapornik, Kyle Casey, Smiljan Pavić, Igor Tratmik, Nebojša Joksimović, Žiga Dimec, Sven Malus, Domen Bratož, Sandi Čebular. Trener: Dejan Mihevc.

Razpored:
10.30: Tekma fantov U13 
12.00: Tekma fantov U15 
13.30: Tekma kandidatov za reprezentanco fantov U18 
15.00: Tekma kandidatov za reprezentanco fantov U20 
17.15: Tekma nogometnih in košarkarskih legend 
19.00: Tekma igralcev Lige Telemach

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.