Šport
3 ogledov

Katanec in Zdovc na klopi zvezdniških ekip

Nesterović Udović Milić slovenski All-Star dan slovenske košarke Katarina Ponjavić
Tradicionalni košarkarski All-Star bo letos na sporedu 28. decembra v Stožicah, spektakularno prireditev pa so na današnji tiskovni konferenci v Ljubljani napovedali generalni sekretar Košarkarske zveze Slovenije Rašo Nesterović ter legendi slovenske košarke ter nogometa Marko Milič in Sašo Udovič.

Letošnji praznik slovenske moške košarke bo konec decembra potekal v Stožicah, novopečeni generalni sekretar KZS Rašo Nesterović pa se že veseli odmevne prireditve: " V Stožicah bi radi naredili pravi spektakel in privabiti čim več ljubiteljev košarke. Verjamem, da bo prireditev navdušila gledalce, ki bodo lahko uživali v celodnevnem dogajanju. S tem želimo prispevati k dodatni popularizaciji košarke. "

V Stožicah številna znana imena

Poleg standardnih tekem mlajših in članskih kategorij bo na sporedu tudi dvoboj košarkarskih in nogometnih legend, ki jih bosta vodila Srečko Katanec in Jure Zdovc . Na dvoboju bodo med drugim nastopili Primož Brezec , Dušan Hauptman , Slavko Kotnik , Marko Milić , Matjaž Smodiš , Nesterović, Mile Ačimović , Sebastijan Cimerotić , Miran Pavlin , Sašo Udović in mnogi drugi.

Nekdanji košarkarski reprezentant Marko Milič, ki še vedno navdušuje pod koši je takole predstavil svoja pričakovanja: " All-Stars tekme pomenijo za košarkarje pravo popestritev, Verjamem, da bo vzdušje na dvoboju proti nogometašem izjemno, saj bo vse skupaj zelo zanimivo tudi za navijače. Upam, da jim bomo postregli z atraktivnimi potezami. Skušali bomo čim bolj uživati in odigrati kakšno dobro akcijo, pričakujem pa veliko smeha na parketu in tribunah. Sam osebno imam velike težave z nogometno tehniko, nekateri košarkarji pa so pravi virtuozi. "

"Pripravljamo se na skritih lokacijah"

" Z nekdanjimi reprezentančnimi kolegi sem se že pogovarjal o tej tekmi in vsi skupaj smo zelo počaščeni, da so nas košarkarji povabili k sodelovanju. Na revijalno tekmo se pripravljamo že kar nekaj časa na skritih lokacijah (smeh, op. a.) in upam, da bomo predstavili kakšnega skritega aduta. Vse skupaj bo namenjeno druženju s košarkarji in navijači. Posebna hvala organizatorjem, ki se zavedajo, da šport zdužuje, " je dodal član zlate nogometne generacije Sašo Udovič.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.