Šport
16 ogledov

CR7: "Upam, da lahko to ponovimo"

Real Madrid EPA
Po sobotni zmagi proti San Lorenzu (2:0), ki jim je prinesla naslov svetovnih klubskih prvakov, so v taboru madridskega Reala dvignili že četrto lovoriko v tem koledarskem letu.

"Presrečen sem, saj smo leto zaključili na najlepši možen način. Osvojili smo novo trofejo in postavili piko na i. To leto bom še dolgo pomnil," je po zmagi proti argentinskemu San Lorenzu čustveno pripovedoval Carlo Ancelotti, ki je galaktike popeljal do nove lovorike.

Italijanski strateg je že v prvi sezoni Madridčane popeljal na vrh Evrope, v soboto pa je osvojil še svetovno lovoriko, ki jo je dvakrat dvignil kot nogometaš enkrat pa kot trener Milana. "Vse skupaj je prav čudežno," je dodal Ancelotti, ki je za uspeh pohvalil celotno moštvo: "Ne bi želel izpostavljati samo strelcev, saj so vsi odigrali odlično tekmo. Sedaj se moramo osredotočiti na nadaljevanje sezone, saj nas čaka še veliko dela."

Motivacija za naprej

Prvi zvezdnik belega baleta Cristiano Ronaldo upa, da bo moštvo v novem koledarskem letu nadaljevalo z uspešnimi nastopi: "Upam, da lahko tudi v letu 2015 osvojimo vse lovorike, ki smo jih letos ter tako ponovimo bogato bero. Osvojitev klubskega naslova svetovnega prvaka je zgodovinski trenutek in bo imel posebno mesto v mojem življenju. Daje mi dodatno motivacijo za naprej."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.