Šport
1428 ogledov

Čudna poteza organizatorja, Slovenci so se prešerno nasmejali

Slovenska rokometna reprezentanca Epa
Veliko dobre volje ob razglasitvi najboljšega.

Slovenija je na svoji prvi tekmi tokratnega svetovnega prvenstva z rekordno razliko premagala Južno Korejo. Slovenci so slavili s kar 51:29.

Po strelskem učinku sta nekoliko odstopala oba desnokrilna igralca. Dragan Gajić je iz desetih strelov zabil prav toliko zadetkov, Blaž Janc je bil natančen enkrat manj. Pet golov je k visoki zmagi prispeval Borut Mačkovšek. To so bili verjetno najresnejši kandidati za igralca tekme, a so organizatorji presenetili in za najboljšega izbrali Miho Zarabca.

Ta je bil v četi Ljubomirja Vranješa celo med tistimi, ki so odigrali najmanj minut, svoj edini zadetek je dosegel v 56. minuti, ko se je kot zadnji med slovenskimi igralci vpisal med strelce. Brez doseženega gola sta ostala le oba vratarja.

Novopečeni evropski klubski prvak je bil nad izborom presenečeni, po podelitvi pa je verjetno slišal kakšno šalo na ta račun. Njegovi soigralci so mu čestitali za dosežek, ob tem pa se prešerno smejali.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice