Šport
19 ogledov

Dedek: Leo je bil len

lionel messi EPA
Antonio Cuccitini meni, da bi lahko njegov vnuk storil veliko več za svoje moštvo, rekoč, da na zadnjih treh tekmah Cope Américe ni prevzemal odgovornosti.

Dedek Lionela Messija ni prav nič pripomogel k nižanju pritiska na vnuka, ki je po porazu v finalu Cope Américe proti Čilu znova glavni obraz kritizirane argentinske reprezentance.

Antonio Cuccitini je celo izjavil, da je bil v zaključku turnirja njegov vnuk "len". Argentinski kapetan je zabil le en gol na celotnem turnirju za ekipo Gerarda Martina, ki je v sobotnem finalu izgubila po izvajanju najstrožjih kazni proti Čilu. 

Messi je sicer kot edini izkoristil svoj strel z bele točke, tako kot za svoj edini zadetek na turnirju na otvoritveni tekmi proti Paragvaju, a to ni bilo dovolj za njegovega kritičnega dedka, ki meni, da bi lahko storil veliko več za prekinitev 22-letne argentinske suše na velikih tekmovanjih. "Del njega je bil prisoten," je Cuccitini povedal za Radio Casilda. "Zmage so najlepša reč, kar jih je. Toda na zadnjih treh tekmah je bil slab. Bil je len." 

Messi je svojo državo zastopal na treh svetovnih prvenstvih, lansko drugo mesto pa je njegov največji dosežek v članski konkurenci, saj je naslove osvajal le z mladinskimi ekipami, tudi nazadnje na olimpijskih igrah leta 2008 v Pekingu.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.