Šport
183 ogledov

Đoković ne bo branil lovorike

novak đoković Epa
Najboljši tenisač na svetu se ne bo udeležil peščenega mastersa v Madridu.

Branilec naslova in prvi igralec sveta, Srb Novak Đoković, je odpovedal nastop na teniškem turnirju v Madridu prihodnji teden.

"Se opravičujem, ker letos ne bom mogel priti v Madrid in se srečati z navijači. Že dve leti sta minili, upam, da se vidimo prihodnje leto," je pojasnil Đoković, ki ga je navedla nemška tiskovna agencija dpa.

Lani turnirja v Madridu ni bilo zaradi pandemije novega koronavirusa, pred dvema letoma pa je Đoković prišel do tretje zmage na omenjenem prizorišču.

Đoković se je za premor odločil po dveh presenetljivih porazih na turnirjiv Monte Carlu in Beogradu. Pred domačimi gledalci ga je po epskem dvoboju izločil Aslan Karacev, v kneževini je bil od njega boljši Dan Evans.

V tej sezoni ima Đoković na računu 12 zmag in dva poraza. Po dveh zmagah na turnirju ATP Cup je februarja devetič v karieri osvojil OP Avstralije, kjer še vedno ne pozna poraza v finalih (9-0).

novak đoković | Avtor: Epa Epa

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.