Šport
68247 ogledov

Đokovića ujeli v pariškem parku, kar je počel, je razdelilo javnost

Print Screen
Medtem ko se mnogi navdušujejo nad njegovo prijazno gesto, mu drugi očitajo, da je prizor zaigran.

Najboljši srbski športnik vseh časov Novak Đoković je že večkrat dokazal, da je človek z veliko začetnico, zdaj pa je s preprostim dejanjem dobrote spet požel simpatije svetovne javnosti.

Nekdanja številka ena svetovnega tenisa se trenutno mudi v Parizu, kjer se bo udeležil zadnjega mastersa sezone pred zaključnim turnirjem najboljše osmerice v Torinu.

Aktualni sedmi igralec sveta je na prizorišče turnirja, kjer je v preteklosti zbral rekordnih šest lovorik, pripotoval že pred dnevi, da bi si zagotovil optimalne pogoje za čim bolj uspešen zaključek sezone.

Novak Đoković | Avtor: Epa Novak Đoković je branilec naslova v Parizu. Epa

Petintridesetletni Srb je imel že priložnost trenirati v sloviti pariški dvorani Bercy, po zaslugi neobičajno visokih temperatur za ta letni čas pa se lahko na turnir pripravlja tudi na prostem.

 | Avtor: Print Screen Print Screen
Kamere so ga ujele med lahkotnim tekom v enem izmed tamkajšnjih parkov, kjer je s prijazno in ustrežljivo gesto najprej navdušil mimoidoče Parižane, kasneje pa še številne uporabnike spleta.

Đoković je namreč priskočil na pomoč starejši gospe, ki se je mučila s težko prtljago. Požrtvovalno je zagrabil njen kovček in ga z dolgimi koraki prenesel na želeno lokacijo, medtem ko je razbremenjena gospa počasi stopicala za njim.

Đoković je nato prevzel še roza kovček njene mlajše sopotnice, katerega je po parku vlekel tudi po tem, ko se jim je pridružil neznani moški. Skupaj so nato izginili iz objektiva, tako da ni jasno, kam in kako daleč je Đoković pomagal vleči prtljago.

 | Avtor: Print Screen Print Screen

Prizor je naletel na številne pohvale uporabnikov družbenih omrežij, pojavila pa so se tudi namigovanja, da naj bi bil celoten dogodek zrežiran.

Sodbo prepuščamo vam.

Komentarjev 2
  • Avatar mahatma2
    mahatma2 15:16 31.oktober 2022.

    Zaigrano ali pa ne , v vsakem primeru to da je pomagal drugim osebam je to pozitivno sporočilo.

  • kapljač 13:35 31.oktober 2022.

    Za ene kar koli narediš, ne bo nikoli dovolj dobro! Torej vedno vse stori tako , da bo tebi prav!