Šport
25 ogledov

Dragiću ne kaže dobro za All-Star tekmo

Kevin Love LeBron James Cleveland Cavaliers Chicago Bulls Reševalni pas/Twitter
Trije košarkarji v ligi NBA so doslej zbrali več kot pol milijona glasov za All-Star tekmo. Najbolj priljubljen je LeBron James.

LeBron James (Cleveland Cavaliers) in Stephen Curry (Golden State Warriors) vodita po številu glasov za tekmo vseh zvezd severnoameriške košarkarske lige NBA, ki bo 15. februarja v Madison Square Gardnu v New Yorku. Slovenskega kapetana Gorana Dragića trenutno ni med prvimi desetimi branilci zahodnega dela lige.

James je prvi na vzhodnem delu in tudi v celotni ligi, saj je zbral 552.967 glasov, Curry pa je skupno drugi in prvi na zahodnem delu s 549.095 glasovi. Prek 500.000 glasov je zbral le še Kobe Bryant (Los Angeles Lakers, 521.542).

Zvezdnik Clevelanda je sicer do konca sezone izgubil pomembnega sogralca. Zaradi poškodbe ahilove tetive je sezono že zaključil Brazilec Anderson Varejão, ki je za konjenike iz Clevelanda v povprečju dosegal 9,8 koša in 5,6 skoka na tekmo. Center, ki je bil v tej sezoni član prve peterke na vseh 26 tekmah, se je poškodoval na torkovi tekmi z Minnesoto.

 
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.