Šport
32 ogledov

Federer: "Upam na še 30 čudovitih let"

Roger Federer : Robin Söderling 7:6, 6:3 Žurnal24 main
Ob 30. rojstnem dnevu je Roger Federer spregovoril svojim navijačem: "Ne morem se vam dovolj zahvaliti. Upam na še 30 čudovitih let." Celotno sporočilo poglejte v spodnjem videu. Nadeja se še kakšnega grand slama. Jimmy Connors meni, da mu lahko uspe.

"Pozdrav vsem skupaj iz Montreala. Rad bi se vam zahvalil za vso vašo zvestobo in podporo v vseh teh letih. Zame so bili to čudoviti časi. Teh 30 let je bilo fantastičnih. Po zaslugi staršev je bilo moje otroštvo zelo lepo. Užival sem, ko sem se prebijal v svet tenisa. Zelo prijetno je tudi življenje očeta in moža. Vsem bi se rad zahvalil za voščila, darila, podporo, vdanost. Ne morem se vam dovolj zahvaliti. Upam na še 30 čudovitih let," je v videosporočilu navijačem ob svojem 30. rojstnem dnevu, ki ga je v ponedeljek praznoval v Montrealu, kjer ta teden igra Rogers Cup, dejal zmagovalec 16. grand slamov, Roger Federer.


Švicar še ne razmišlja o koncu kariere, prav tako se ne boji prekletstva številke 30 (le redki po tem letu še osvajajo grand slame). Američan Jimmy Connors, ki je bil eden tistih, ki je premagal prekletstvo, verjame v tenisača, ki je na prvem mestu lestvice ATP preživel kar 285 tednov. "Mislim, da je Federer pri 30 letih še zelo mlad. Če bo vložil čas v delo, ne vidim razloga, da se ne bi vrnil na prvo mesto. Ima pa to težavo, da mu ta hip ni dovolj premagati le enega igralca. Tukaj so Novak Djoković, Rafael Nadal, Andy Murray, pa še številni novi fantje prihajajo in vsi želijo vzeti Rogerjev skalp," pove Connors, ki je gost turnirja v Montrealu.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.