Šport
1431 ogledov

Fury dobil 47 šivov, nato odšel na pivo

tyson fury Epa
Nekdanji svetovni prvak v težki kategoriji tudi po 30 dvobojih v karieri še vedno ne pozna poraza.

Britanski boksarski zvezdnik Tyson Fury je v Las Vegasu po točkah (116-112, 117-111, 118-110) premagal Šveda Otta Wallina in vpisal 29. zmago v karieri (1 neodločen izid). 

Tyson Fury Končal v bolnici Šport Fury po velikih težavah ostaja neporažen

31-letni samooklicani "romski kralj" je večji del obračuna boksal z okrvavljenim obrazom, potem ko mu je nasprotnik v tretji rundi razbil desno arkado. "Večino boja nisem nič videl," je po zmagi dejal Fury.

Britanca so po dvoboju oskrbeli v bolnišnici, kjer so mu rano zakrpali s kar 47 šivi. Le nekaj ur kasneje se je neuničljivi Fury že zabaval v enem izmed tamkajšnjih kazinojev, kjer si je priigral tudi lep kupček denarja.

"Šel sem v bolnišnico, kjer sem dobil nekaj šivov. Nato sem se vrnil domov in se zelo zgodaj odpravil spat. Kmalu zatem sem se prebudil in se odpravil v igralnico, kjer sem osvojil pet tisočakov in popil nekaj piv. Zdaj nameravam popiti še kakšnega," je povedal za BBC.

 | Avtor: Reševalni pas/Twitter Reševalni pas/Twitter

Fury se je na letališču, do koder se je vrnil v Veliko Britanijo, skrival za sončnimi očali, vendar si je kljub temu vzel nekaj časa za poziranje z zbranimi navijači. Spregovoril je tudi o prihajajočem povratnem obračunu z Deontayjem Wilderjem, s katerim naj bi se pomerila februarja 2020.

Promotor Frank Warren je sicer opozoril, da bi bil dvoboj lahko prestavljen na kasnejši termin, če Fury fizično še ne bo povsem nared.

"Pripravljen sem na vojno. Dobil sem samo dobrih 40 šivov za obe rani. Z mano je vse v redu. To je boks. Ne moreš plavati, ne da bi se zmočil. Takšna je narava borilnih športov," je dejal.

Fury bi moral po pričakovanjih "pomesti" z Wallinom, a mu je trdoživi Šved povzročal ogromno preglavic. Za 28-letnika je bil to šele prvi poraz v karieri (20-1-1).

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice