Šport
39 ogledov

Fury po zmagi ostal dehidriran

tyson fury EPA
Britanski boksar Tyson Fury si po zmagi nad Vladimirjem Kličkom ni upal zaužiti niti kapljice tekočine, saj se je bal, da mu bodo poskušali podtakniti prepovedana poživila.

Tyson Fury je na boksarskem spektaklu v Düsseldorfu dosegel največji uspeh v svoji karieri, ko je prekinil desetletno prevlado Vladimirja Klička in se okitil z nazivom svetovnega prvaka v težki kategoriji po verzijah WBA, IBF, WBO in IBO.

Britanec je bil odločen, da z ničemer ne bo ogrozil svojega uspeha, zato je zavračal vso pijačo, ki so mu jo ponujali na prizorišču, saj se je bal, da je kontaminirana s prepovedanimi sredstvi.

''Po dvoboju sem iz zanesljivih virov dobil informacijo, naj se v garderobi ničesar ne dotikam, saj me bodo morda poskušali omamiti. Ljudje so mi podajali vse sorte reči, a zavračal sem vse, kar nisem prinesel v svoji prtljagi. Nisem dopustil, da bi me omamili. Domov sem šel dehidriran, ker sem se bal, da mi bodo nekaj podtaknili in bom padel na testu. Nikoli ne moreš biti dovolj previden,'' je povedal boksarski šampion.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.