Šport
29 ogledov

Futsal: Slovenija nared za tretje EP

futsal igor osredkar futsal.si
Slovenska futsal reprezentanca je v nedeljo odpotovala na Hrvaško, kjer bo od 31. januarja naprej tretjič v svoji zgodovini nastopala na evropskem prvenstvu. Izbranci Andreja Dobovičnika bodo igrali v Zagrebu, kjer jih čakata v predtekmovanju tekmi proti Španiji (torek) in Ukrajini (četrtek).

Po prihodu je sledilo kosilo, temu pa uradno fotografiranje. Popoldne so varovanci selektorja Andreja Dobovičnika prvič trenirali v Areni. Podlaga jih ni ravno navdušila, a bo še nekaj časa, da se povsem spoprijateljijo z njo. So pa vsi v en glas pohvalili ostale namestitvene in organizacijske vidike tekmovanja.

Ponedeljkov dopoldanski trening je Slovenija odpovedala, saj se bo posvetila analizi tekmeca na dopoldanskem sestanku (11.30–12.30). Ob 14.30 se bosta selektor Dobovičnik in kapetan Igor Osredkar udeležila otvoritvene novinarske konference. Vsi v reprezentanci si želijo, da se jim pridruži Benjamin Melink, ki se bori z gnojno angino, danes pa bo znano, kdaj Melink pride.

Popoldne so imele vse ekipe sestanek, zvečer pa je sledila še uradna večerja, kjer so slovenske barve delegacije (14 igralcev, šest članov strokovnega štaba, trije funkcionarji) zastopali podpredsednik NZS mag. Rade Mijatovič, predsednik KMN pri NZS Vlado Močnik in izvršni sekretar za futsal pri NZS Stane Kokalj.

Po zadnjih podatkih je za tekmo Slovenija – Španija prodanih že več kot sedem tisoč vstopnic, zato so organizatorji dali v prodajo še vstopnice za dodatne ringe. Turistična agencija BOOM iz Brežic je pravi naslov, da do vstopnice pridete tudi vi.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.