Šport
44 ogledov

Gogi upa na podporo domačinov

Goran Dragić, Las Palmas Katarina Ponjavić
Tudi novinarjem na Las Palmasu je jasno, da bo Goran Dragić eden izmed največjih zvezdnikov svetovnega prvenstva v Španiji. Slovenski kapetan jim je razkril, da je navdušen nad prizoriščem.

"Na Kanarskih otokih se odlično počutimo. Otok je izjemno lep, temperature pa so trenutno bistveno višje kot v Sloveniji, kjer smo imeli v letošnjem poletju veliko dežja. Zaenkrat smo navdušeni nad prijaznostjo domačinov," je novinarju dnevnika 'La Provincia' razkril Goran Dragić. Slovenskemu kapetanu so dan pred pričetkom svetovnega prvenstva v največjemu lokalnemu dnevniku namenili kar celotno stran in s tem dokazali, da dobro vedo, kdo je prvo ime slovenske reprezentance.

"Pred sedmimi leti sem že igral v Španiji, tako da državo dokaj dobro poznam. Vem, da je hrana zelo okusna, samega Las Palmasa pa zaradi številnih obveznosti skupaj s soigralci na žalost še nismo imeli priložnosti spoznati. Slišal sem, da je mesto zelo urejeno in upam, da bomo imeli nekaj časa za ogled glavnih znamenitosti," je dodal starejši izmed bratov Dragić, ki se veseli jutrišnjega premiernega obračuna proti Avstraliji v Areni Gran Canaria: "Dvorana je podobna ameriškim, tako da so gledalci zelo blizu parketa. Na tekmi proti Američanom je bilo vzdušje odlično in upam, da bo tako tudi na prvenstvu."

Skupaj z navijači do dobrega rezultata

Za konec pogovora si je Gogi zaželel, da bi ob številnih slovenskih navijačih za slovensko reprezentanco navijali tudi domačini: "Proti Američanom so domači gledalci bučno pozdravili Uroša Slokarja, ki je igral za domačega prvoligaša. Upam, da bomo na podporo domačinov naleteli tudi na tekmah svetovnega prvenstva ter bomo tudi z njihovo pomočjo dosegli dober rezultat."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.