Šport
23 ogledov

Gogiju 19 točk, Zokiju debi

Chris Paul in Goran Dragić Reuters
V ligi NBA je Phoenix v gosteh s 107:120 izgubili proti Los Angeles Clippers. Goran Dragić je za Phoenix dosegel 19 točk, Zoran Dragić pa je je odigral prvo tekmo v severnoameriški ligi.

Moštvo Memphis Grizzlies je gostilo Detroit Pistons in zmagalo s 95:88. Beno Udrih je za zmagovalce dosegel osem točk, podajo in skok, s 23 točkami je bil najboljši Marc Gasol. Memphis sicer ne igra prepričljivo, vendar pa dovolj dobro, da v končnicah stre odpor tekmecev in je z devetimi zmagami ter le enim porazom trenutno najboljša ekipa lige. Le dvakrat so grizliji zmagali z dvomestno razliko, šest tekem se je končalo s prednostjo petih ali manj točk, Milwaukee pa jim je edini poraz prizadejal s točko razlike.

Gasol: "Navijači bolj trpijo"

"Mislim, da v naših dvobojih bolj trpijo navijači, mi smo tega vajeni. Lažje je biti na igrišču, ko imaš vpliv na končni razplet," je dejal Španec Gasol. Poleg njega sta se izkazala tudi Zach Randolph s 17 točkami in 22 skoki, od tega je 13 žog ujel v napadu, ter Mike Conley z 18 točkami. Goste je dolgo v igri držal Kyle Singler (21 točk), ki je zadel pet od sedmih poskusov za tri točke.

Sacramento Kings je doma premagal branilce naslova San Antonio Spurs s 94:91. San Antonio je s petimi zmagami in štirimi porazi šele na devetem mestu zahodnega dela lige, mesto pred Phoenixom, ki ima petdesetodstotni izkupiček.

Liga NBA, izidi:

Washington Wizards : Orlando Magic 98:93
Cleveland Cavaliers : Atlanta Hawks 127:94
Toronto Raptors : Utah Jazz 111:93
Chicago Bulls : Indiana Pacers 90:99
Memphis Grizzlies
: Detroit Pistons 95:88
Dallas Mavericks : Minnesota Timberwolves 131:117
Portland Trail Blazers : Brooklyn Nets 97:87
Sacramento Kings : San Antonio Spurs 94:91
Golden State Warriors : New Orleans Hornets 112:87
Los Angeles Clippers : Phoenix Suns 120:107

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.