Šport
3463 ogledov

Grozljiv posnetek: 11-letnica po zlomu lobanje še vedno upa na OI!

Sky Brown Instagram
Med treningom je utrpela hude poškodbe glave, a je to ne bo ustavilo.

Komaj 11-letna tekmovalka v rolkanju Sky Brown je med treningom v Združenih državah Amerike utrpela hude poškodbe glave.

Britanka kljub hudi in izjemno resni telesni poškodbi še naprej upa, da bo prihodnje leto naskakovala zlato kolajno na olimpijskih igrah v Tokiu. Rolkanje bo drugo leto premierno na programu poletnih olimpijskih iger.

Brownova se je poškodovala minuli četrtek na treningu v Kaliforniji, po hudem padcu pa so jo s helikopterjem prepeljali v bolnišnico, kjer okreva po zlomu lobanje, je zapisala francoska tiskovna agencija AFP.

"Na družabnih omrežjih ponavadi ne objavljam svojih padcev, a gre za najbolj grozno izkušnjo v mojem življenju. Vsem želim sporočiti, da sem v redu. Življenje mi je rešila čelada in položaj roke. Poškodba me ne bo ustavila, v Tokiu 2021 bom naskakovala zlato kolajno," je kljub grozljivi izkušnji optimistična 11-letna Brownova, ki bo bržkone tudi najmlajša britanska športnica na olimpijskih igrah v deželi vzhajajočega sonca.

Poletne olimpijske igre v Tokiu so po pandemiji novega koronavirusa prestavljene na drugo leto, na sporedu bodo med 23. julijem in 8. avgustom.

Sveča NBA Šport Umrl legendarni ameriški košarkar, edini kot veliki Wilt
 

Komentarjev 1
  • Avatar Jollimelsa
    Jollimelsa 01:22 03.junij 2020.

    Dobrodošli na najboljšem spletnem mestu za zmenke == Hosset.Com