Šport > Nogomet
394 ogledov

Igra v najslabši ekipi Serie A, a zavrnil Barço in PSG

Mladi italijanski nogometaš ne želi zapustiti domovine.

Šef Brescie Massimo Cellino je v pogovoru za Mundo Deportivo razkril, da ima ponudbo Barcelone za svojega najboljšega nogometaša Sandra Tonalija.

"Barcelona je na mizo dala ponudbo v višini 65 milijonov evrov, ki vključuje dva zanimiva igralca, vsak je vreden 7,5 milijona evrov. Eden od njiju je branilec," je dejal Cellino.

roberto mancini Roberto Mancini Šport Nenavadno: Italijanski selektor vpoklical igralca iz nižjeligaša

Dvajsetletni Tonali je sicer zavrnil selitev v Barcelono, prav tako pa tudi Paris Saint-Germain. "Nasser Al-Khelaifi si ga želi videti v Parizu, danes mi je pisal, vendar Tonali ne želi oditi v Francijo," pa je Cellino povedal za Corriere dello Sport in dodal:

"Inter in Juventus sta kluba, ki ju preferira. Napoli mi je zanj ponujal 40 milijonov, želijo si ga tudi pri Fiorentini, ampak njegova usoda je že zapisana." Cellino tako še ne želi natančno povedati, kje bo Tonali nadaljeval kariero. 

 | Avtor:

Vezist je pred slabim mesecem sicer dopolnil 20 let, od leta 2017 pa je že del članskega moštva pri Brescii. Na 76 ligaških tekmah je dosegel 6 zadetkov, zbral pa je tudi tri nastope za člansko izbrano vrsto Italije.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.