Šport
39 ogledov

Guardiola Bayernu sporočil, da odhaja

pep guardiola EPA
Pep Guardiola naj bi svojim delodajalcem v Münchnu že sporočil, da poleti zapušča klub.

Pep Guardiola je v torek zvečer obljubil, da bo v kratkem objavil odločitev o nadaljevanju trenerske poti. "Nocoj nimam odgovora," je dejal po pokalni zmagi proti Darmstadtu, a nato dodal: "Naslednji teden boste izvedeli odgovor, takrat bo vse popolnoma jasno."

Po pisanju Marce je katalonski trener, ki je v preteklosti na podoben način že zapustil Barcelono, po 14 lovorikah v štirih sezonah, svojim delodajalcem že sporočil, da po koncu sezone ne bo podaljšal triletne pogodbe, ki mu poleti sicer poteče. Guardiola si tokrat ne bo vzel premora, že v naslednji sezoni bo vodil Manchester City. Pri slednjem sicer kot funkcionarja že delujeta Pepova nekdanja sodelavca pri katalonskem velikanu Ferran Soriano in Txiki Begiristain.

Tudi pri angleškem Daily Mailu so zapisali, da pri Bayernu že vedo za odločitev sedanjega trenerja, Bavarci pa naj bi tako že stopili v stik s Carlom Ancelottijem, ki bo na klopi nemških prvakov zamenjal nekdanjega španskega reprezentanta.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.