Šport
19 ogledov

"Handanović sodi med najboljše na svetu"

Samir Handanović EPA
Inter je v Serie A naposled prišel do zmage. Tudi po zaslugi Samirja Handanovića, ki je znova ubranil enajstmetrovko.

Roberto Mancini je ob zmagi svojega Interja nad Hellas Verono dejal, da njegovi fantje ne zdržijo pritiska San Sira, potem ko so Verončane za prvo zmago po februarju odpravili z 0:3. Mancini se je skupaj z moštvom v nizu slabih rezultatov znašel pod plazom kritik, a sta tokrat zadela Mauro Icardi in Rodrigo Palacio, vsak v svojem polčasu, Vangelis Moras pa je v sodnikovem podaljšku zatresel še lastno mrežo.

"Nocoj smo igrali dobo, toda tako je bilo tudi proti Sampdorii, proti kateri smo izgubili. Ne vem, če smo boljši v gosteh ali kaj," je Mancini po tekmi dejal za Sky Sport Italia. Handanović je z obrambo najstrožje kazni Luci Toniju v drugem polčasu preprečil, da bi tekma ob rezultatu 0:2 krenila v povsem drugačno smer in Mancini je pohvalil svojega vratarja za neverjetno sedmo ubranjeno enajstmetrovko v zadnjih osmih poskusih, Italijan pa je spregovoril tudi o nejasni prihodnosti Ljubljančana, ki si ga želi ob zanimanju AS Rome in drugih zadržati.

"Handanović je po mojem mnenju eden izmed najboljših vratarjev na svetu," je Mancini odgovoril na vprašanje, kakšen udarec bi za klub pomenil odhod slovenskega reprezentanta in dodal: "Včasih te denar prisili v reči, ki si jih ne želiš. Bomo videli, kaj se bo zgodilo, toda težko je zdaj oceniti in upam, da bodo vsi naši vrhunski igralci ostali."

Več na goal.com/si.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.