Šport
17 ogledov

"Hazard je lahko najboljši"

eden hazard Reuters
Chelsea je sporočil, da je Eden Hazard podpisal novo, kar petinpolletno pogodbo s klubom.

"Zelo sem srečen, da sem podpisal novo pogodbo s Chelseajem. Odkar sem prišel sem leta 2012 sem se vedno počutil dobro, klub pa me je vedno podprial," je eno najslabše varovanih skrivnosti zadnjih mesecev za Chelseajevo uradno stran potrdil Eden Hazard

Belgijec je bil po trditvah z Otoka s klubom dogovorjen že dlje časa, da manjka le še objava oziroma podpis pa je včeraj namignil že dobro razpoloženi trener José Mourinho, ki je dejal, da se je objava zavlekla, ker mu mora še kupiti "lepo pisalo". Dan po pomembni domači zmagi v boju za naslov državnega prvaka nad Evertonom (1:0) je novica tudi uradno oznanjena.

"Trener mi je pomagal, da sem se zelo izboljšal, navijači so bili fantastični in neverjetno se razumem s svojimi soigralci. Vedno skušam zadovoljiti navijače s svojim slogom igre, lepo pa je videti, da cenijo moje delo," je še dodal Hazard.

Čeprav se je podaljšanje na koncu zgodilo precej hitro, je bil Hazard vsaj v lanski sezoni udeležen v številne govorice o njegovi selitvi k Paris Saint-Germainu. Tudi zato je Mourinho občasno izgubil nekaj potrpljenja s svojim navdušujočim zvezdnikom, ki je po lanskem izpadu v polfinalu Lige prvakov proti Atléticu tudi jasno in glasno kritiziral igro svojega moštva, na kar mu je Mourinho ostro odgovoril, a zdaj se zdi vse pozabljeno, govorice o PSG pa utišane.

Več na goal.com/si.

"Zelo sem srečen, da je Eden podpisal novo pogodbo. To samo kaže, da verjame v strokovni štab in igralce, ki mu lahko pomagajo postati najboljši nogometaš na svetu," je pohvalno o Belgijcu goboril Mourinho.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.