Šport
2383 ogledov

Huda nesreča petkratne svetovne prvakinje

Caroline Buchanan
Avstralska kolesarka je doživela hudo prometno nesrečo.

Petkratna svetovna prvakinja v gorskem kolesarstvu Avstralka Caroline Buchanan, ki ima tudi tri svetovne naslove v kolesarstvu BMX, se je hudo poškodovala v prometni nesreči. Kot je sama sporočila prek Facebooka, ko je zapustila oddelek za intenzivno nego, je utrpela zlomljeno prsnico in nos ter sesedlo pljučno krilo.

"Ne bi rekla, da se je leto 2017 zame končalo, kot sem načrtovala," je zapisala avstralska kolesarka na Facebooku ob svoji fotografiji na bolniški postelji z vratno opornico in krvavim nosom.

"Za menoj je nekaj težkih dni na intenzivni negi po avtomobilski nesreči. Zdaj sem se končno preselila v zasebno sobo in vse se glede okrevanja odvija v pozitivni smeri. Poškodbe so ... zlomljena prsnica, zlomljen nos in sesedlo pljučno krilo. Še naprej vas bom obveščala o tem, kako poteka moje zdravljenje," je še zapisala 27-letna kolesarska šampionka, ki je nastopila na olimpijskih igrah leta 2012 v Londonu in 2016 v Rio de Janeiru.

Buchananova ni razkrila, kako je prišlo do prometne nesreče, lokalni mediji pa poročajo, da vanjo ni bilo vpleteno nobeno drugo vozilo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.