Šport
31 ogledov

Izjemen večer za nagrajenca

Miha Penko, nagrajenec Sport Klub
V studiu televizije Sport Klub je na tekmi med Mariborom in Chelseajem za vijoličaste navijal tudi Matej Črešnar, zmagovalec nagradne igre skupine Sport Klub in spletnega portala Zurnal24.si.

Poleg ogleda tekme se je lahko nagrajenec na kratko podružil tudi z najboljšim strelcem slovenske reprezentance in športnim direktorjem Maribora Zlatkom Zahovićem.

"Priložnost od blizu pogledati, kako nastaja televizijski prenos tekme in imeti možnost spoznati vse te ljudi, je zame res nepozabna izkušnja. Izjemni večer, ki mi bo ostal v zelo lepem spominu," je po obisku tekme Lige prvakov dejal Matej Čresnar, ki si je dvoboj med Mariborom in Chelseajem nameraval ogledati na stadionu, a so vstopnice prehitro pošle. "Nekako sem se že sprijaznil, da bom primoran tekmo gledati preko televizijskega prenosa. Še zdaj težko verjamem, da me je doletela takšna sreča," je še dejal nagrajenec. 

Tudi pred naslednjim domačim dvobojem maribora s Schalkejem bomo pripravili kviz, ki vas bo z nekaj sreče pri žrebu popeljal v studio televizije Sport Klub na Ljudskem vrtu.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.