Šport
18 ogledov

Izločili Liverpool in se nato še ponorčevali

Basel, norčevanje Instagram
Pri nogometnem klubu Basel imajo očitno dovolj podcenjevalnega odnosa do njihovega kluba. Po izločitvi Liverpoola so tako na uradnem instagram profilu kluba objavili karikaturo, ki se je pošalila na račun Angležev. Kasneje so jo umaknili.

Basel se je po tekmi Lige prvakov z Liverpoolom šalil na račun Redsov, ki jih je z remijem v gosteh izločil iz najprestižnejšega klubskega tekmovanja. Švicarji so objavili karikaturo liverpoolovega nogometaša, ki mu z zelenice pomagata igralca Tottenhama in Chelseaja.

Slednja dva kluba sta se v preteklosti prav tako opekla proti Baslu, modri so v minuli sezoni izgubili dve tekmi proti švicarskemu moštvu, še sezono prej pa je Tottenham doživel poraz v Evropski ligi. Zanimivo, da je na vseh treh gostujočih tekmah v polno zadel Fabian Frei. Švicarji so sicer pozabili omeniti še Manchester United, ki je decembra 2011 v Ligi prvakov prav tako moral priznati premoč Baselčanom.

Pri švicarskem klubu so kasneje umaknili šaljivi zapis, ki pa se mu verjetno niso nasmjali v Liverpoolu ter belemu in modremu delu Londona.

Komentarjev 1
  • nenad.stef2 17:51 10.december 2014.

    haha, keri rasisti te švicarji, igralca tottenhama (v angliji jih kličejo "the yids") so narisali s kljukastim nosom (=žid)