Šport
54 ogledov

Izpolnili pogoj za ligo Ebel

hokej Saša Despot
HDD Olimpija Ljubljana oddala zahtevano dokumentacijo.

Do 15. junija so morali v klubu iz Tivolija poravnati vse zaostale finančne obveznosti do igralcev. Vodstvo lige je sredi maja še sporočilo, da bo, če tega pogoja v Ljubljani ne bodo izpolnili, na pogovore o sodelovanju v ligi povabili madžarski klub MAC iz Budimpešte, ki je bil spomladi tako kot slovenski Sij Acroni Jesenice med kandidati za širitev lige.

"Na skupščini lige Ebel, dne 17. 5. 2016, je bil ob sprejeti odločitvi, da HDD Olimpija Ljubljana ostane v razširjenem avstrijskem prvenstvu, društvu naložen tudi pogoj poplačila odprtih obveznosti do igralcev in predložitev potrdil o izpolnjevanju pogoja. Skladno z zahtevami je HDD Olimpija Ljubljana danes dopoldan vodstvu lige dostavila zahtevano dokumentacijo o izpolnitvi pogoja," so zdaj zapisali pri edinem slovenskem članu razširjenega avstrijskega prvenstva.

Nadaljnih zapletov pri sodelovanju v ligi Ebel ne pričakujejo. "Pri HDD Olimpija Ljubljana že od zaključka sezone 2015/16 potekajo priprave na novo sezono, s katerimi nadaljujemo tudi v prihodnjih dneh in tednih," so še zapisali v ljubljanskem klubu.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.