Šport
66 ogledov

Jarić: "Srbi smo prodali naš ubogi narod!"

Marko Jarić Twitter Oluja Srbi Reševalni pas/Twitter
Ob 19. obletnici hrvaške ofenzive ob koncu vojne po razpadu bivše Jugoslavije je nekdanji košarkarski zvezdnik Marko Jarić izlil svoja čustva na socialnem omrežju.

V nedeljo, ob 19. obletnici začetka operacije "Oluja" (Nevihta, op. a.), ko Hrvati slavijo dan zmage v, kot jo imenujejo sami, "domovinski" vojni, se je na Twitterju oglasil upokojeni košarkar Marko Jarić.

"Pred točno 19 leti se je zgodila 'nevihta'. Dokaz, da smo Balkanci napol primitivni in da smo Srbi 'nule' kot patrioti, ker smo prodali naš ubogi narod!" je Jarić zapisal na Twitterju. 

Bogata kariera

Danes 35-letni Jarić je igral za grški Peristeri, bolonjski FortitutoLos Angeles Clippers, Minnesota Timberwolves, Memphis Grizzlies, Real Madrid, Montepaschi iz Siene in bolonjski Virtus, s katerim je leta 2001 osvojil Evroligo. Z reprezentanco je istega leta v Turčiji postal najboljši na stari celini, leto kasneje pa je v Indianapolisu z izbrano vrsto takratne Jugoslavije postal tudi svetovni prvak. 

Komentarjev 1
  • Žurnalček 15:50 06.avgust 2014.

    Opa bato , smo začel prenašati pisarijo ČETNIŠKO orientiranih medijskih hiš Srbije. Da niste vi mogoče padel pod Damjanićććććća in KOS . Bil bi čas in bilo bi HIGIJENIČNO , da se telemu vašemu ponovnemu rojstvu da ime in ...prikaži več priimek , lastništo in kdo financira takele vaše vložke. Na portalu KURIR od koder ste pobrali tale blesav članek , ne dovolijo nikakršnjih komentarjev kontra četništvo in kontra njihovim zločinom in vojnam ! Kaj se greste in če smo že pošteni so sami SRbi raztrgali tegale Jariććća , in to ne z demokratskih pozicij ampak velikosrbskih . Samo čakamo lahko , da se začnejo na vašem portalu pojavljati članki z Rusko-ukrajinskih portalov , pa iz Čečenskih in vse dokler seže Pravoslavlje !