Šport
69 ogledov

Jasenka: "Vse bi dala za še eno besedo"

Iztok Puc žalna knjiga Anže Petkovšek
Vdova pokojne rokometne legende Iztoka Puca Jasenka je opisala zadnje trenutke njegovega življenja.

"Iztok, bori se, ne hodi …, sem ponavljala brez prestanka. Za trenutek se mi je zazdelo, da me sliši in da se poskuša boriti. S kotičkom očesa sem videla, kako so se črte na monitorju vrnile v normalo. In zaslutila sem trohico upanja. Takoj, ko sem spustila pogled, pa je črta znova postala nepopravljivo ravna. Vedela sem, da je to konec, a usode nisem želela sprejeti. Še vedno sem ga božala po laseh, mu poljubljala shujšani obraz in mu trdno stiskala tanke, skoraj prozorne roke, ki so se jih nekdaj bali najboljši vratarji na svetu … Vse bi dala za še eno besedo, pogled, dotik," se je Glorii izpovedala vdova 19. oktobra umrlega bivšega rokometaša Iztoka Puca Jasenka.

Moža bo pokopala 3. novembra v Zagrebu. Komemoracija bo isti dan ob 11. uri v mali dvorani koncertne dvorane Vatroslava Lisinskega. Dva dni kasneje pa bosta v Celju humanitarni tekmi, katerih izkupiček je bil sprva namenjen Iztokovemu zdravljenju, zdaj pa bo končal na računu Jasenke in sina Boruta Puca. Ker je bilo Iztokovo zdravljenje zelo drago, lahko ljubitelji športa denarna sredstva že prispevajo (nakažejo) neposredno na račun družine Iztoka Puca:

1000020385059, Routing  061000104, Swift code -  SNTRUS3A, SunTrust Bank 4215 Cortez Road West Bradenton, FL 34210-3122, Iztok Puc, 4907 50th ave west, Bradenton, Fl, 34210.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.