Šport
2006 ogledov

Je to dokaz, da je Đoković cepljen?

novak đoković Epa
Cepilni status najboljšega tenisača na svetu je še naprej velika uganka.

Potem ko Novak Đoković na nedavnem druženju z novinarji ni želel razkriti cepilnega statusa, je to v njegovem imenu storila Barbara Schett, nekdanja profesionalna igralka in strokovna komentatorka televizijske mreže Eurosport.

"Zapomnite si ..." Šport "Izgovorite naglas: največji športnik vseh časov je Srb!"

Avstrijska poznavalka tenisa je za domače medije izrazila mnenje, da je Đokovič že davno cepljen, sicer se ne bi mogel udeležiti mastersa v Parizu, kjer je v finalu premagal Danila Medvedjeva in se polastil rekorda po številu osvojenih lovorik serije 1000 (37).

 | Avtor: Epa Epa

Srbski tenisač je sicer že na uvodni novinarski konferenci v francoski prestolnici dejal, da cepilnega statusa ne bo razkrival javnosti. Povedal je tudi, da se o tej temi nima namena pogovarjati, dokler ne bodo uradno znani pogoji za udeležbo na prvem grand slamu prihodnje sezone za OP Avstralije. 

novak đoković Negotovost Šport "Dokler se to ne spremeni, o tej temi ne bom več govoril"

Po napovedih premierja zvezne države Viktorije Daniela Andrewsa bodo lahko v Melbournu zaigrali samo cepljeni igralci in igralke, kasneje pa so v mediji zaokrožile informacije, da bi lahko avstralska vlada nekoliko omilila pogoje za nastop, kar je Andrews označil za neresnico.

Đoković se uradno nikoli ni opredelil kot nasprotnik cepljenja, temveč je zgolj poudarjal, da bi moral imeti vsak posameznik pravico do odločanja o lastnem telesu.

novak đoković Ni alternative Šport "Đoković ima samo eno možnost, če želi še naprej igrati tenis"

Komentarjev 1
  • Kathy_Holmes 15:42 11.november 2021.

    Google je plačal od 400 do 800 dolarjev za dnevno spletno delo od doma. V prvem mesecu sem prejel 21758 $ in 29467 $ v zadnjem mesecu google pay doma za 3 ure dela na dan. ... >>>>>>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑫𝒐𝒖𝑰𝒏𝒄𝒐𝒎𝒆.𝐜𝐨𝐦