Šport
22 ogledov

Jutri Ice Fest pred parlamentom

Ice Fest Olimpija Saša Despot
Potem ko sta vreme in okvara hladilnega sistema preprečila prvo tekmo v sklopu ledenega festivala na prostem na Trgu republike, bo hokejsko dogajanje v središču Ljubljane le zaživelo.

Kot pravijo pri Olimpiji, vse kaže, da bo torkov dvoboj lige Ebel med Telemach Olimpijo in celovškim KAC potekal po predvidenem programu na prostem. V sklopu ledenega festivala bo v četrtek, prav tako ob 19.15, še tekma državnega prvenstva Telemach Olimpija - Sij Acroni Jesenice, prireditelji pa bodo pod milim nebom izpeljali še eno tekmo, in sicer v sklopu lige Ebel. Ali bo to tekma 23. decembra Telemach Olimpija - Dornbirn ali 28. decembra Telemach Olimpija - Bolzano, bodo še sporočili.

Sicer pa si lahko obiskovalci danes ob 17. uri ogledajo trening ljubljanskih hokejistov na Trgu republike. Ob 18. uri bo na sporedu tekma mladinske lige Ebel med Slavijo in Jesenicami, do 24. ure pa bo potem na voljo led za rekreativno drsanje. Za vse dogodke je danes vstop prost.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.