Šport
54 ogledov

Usoda Ice festa še naprej neznana

hokej olimpija Anže Petkovšek
Po sinočnjem domačem porazu proti Sapi Fehervar (2:4) so bili v taboru hokejistov Telemach Olimpije razočarani s prikazano igro, medtem ko čaka vodstvo kluba še ogromno dela pri pripravah na Ice fest.

Višja sila je preprečila sinočnji spektakel na Trgu republike, lepo število gledalcev pa se je zbralo v Tivoliju, kjer jih zmaji niso razveselili z novo zmago. "Mogoče nas je uvodni gol malce zavedel in smo se malce sprostili, kar je izkušeno madžarsko moštvo hitro izkoristilo. Škoda, ker smo po vodstvu popustili, nato pa se je bilo težko vrniti v igro," je ključne trenutke tekme opisal branilec Marvin Degon, ki se je skupaj s soigralci srčno boril, a so bili gostje preprosto kakovostnejši tekmec. 

Ljubljančani so se v minulih dneh pripravljali na spektakel na odprtem, ki pa ga niso dočakali. Degon je delil razočaranje s slovenskimi ljubitelji hokeja: "Žal mi je, da nismo mogli zaigrati na odprtem. To bi bilo dobro tudi za gledalce. Zame bi bila to prva tekma na takšnem nivoju pod milim nebom in res sem se je veselil. Odpoved nas ni zmedla, saj je priprava na tekmo v bistvu vedno enaka. Malce drugačno bi bilo le okolje, vendar tokrat to ni imelo pomena."

Tudi jutri v Tivoliju?

Glede na govorice, ki jih je bilo sinoči moč slišati na tivolskih hodnikih, je pod velikim vprašajem tudi jutrišnji predvideni dvoboj proti KAC-u iz Celovca, saj ledena ploskev v centru Ljubljane trenutno ne omogoča kakovostnih pogojev za tekmo, slaba pa je tudi vremenska napoved. Preložitev tekme na sredo naj ne bi bila mogoča, tako da bo tudi dvoboj s Celovčani najverjetneje gostila kar Hala Tivoli.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.