Šport
159 ogledov

Kako je Žurnalova miss ugnala Faka

carmen kralj jakov fak
1/5
Saša Despot
Vselej dobrovoljni in na šalo pripravljeni Jakov Fak se je z veseljem odzval na naše povabilo, da se pomeri v polaganju rok z Žurnalovo miss športa kickbokserko Carmen Kralj, ki jo lahko podrobneje spoznate v spodnjem članku. Kdo je slavil in kako prepričljivo, preverite v videu.

"Očitno so bralci zurnala24.si opazili na meni, da sem prava športnica. S čim sem jih najbolj očarala? Morda s postavo,“ je dejala Carmen Kralj, ki ste jo s prepričljivo prednostjo izbrali za Žurnalovo miss športa 2012: "Najprej je bila tako velika prednost, da sploh nisem mogla verjeti. Z lobiranjem pri prijateljih se nisem obremenjevala. Pravzaprav sprva sploh nisem vedela, kje se glasuje. Kasneje sem izvedela, a nisem povedela nobenemu prijatelju. Pravzaprav je trener v klubu razglašal, naj glasujejo zame. Sama sem o tem bolj molčala, zato me je tolikšno število glasov še bolj presenetilo."


Od žoge k brcam

"Takšna sem, da poskusim vse. A se na žalost tudi hitro naveličam. Poskusila sem z rokometom pri Inni Dolgun in nogometom v NK Brinje, trenutno pa sem brez žoge in malo brcam,“ je dejala 18-letna Ljubljančanka, ki ji prosti čas zapolnjuje kickboks, kar je na prireditvi miss športa Slovenije tudi prepričljivo demonstrirala. Po izvedbi sodeč bi sklepali, da se s tem športom ukvarja precej dlje kot pol leta: "Zelo hitro sem napredovala, česar sem zelo vesela. Gre sicer bolj za rekreacijo. Želim si tudi tekmovati, a pravijo, da je precej grobo. Bomo videli.“ Carmen se je sicer v zadnjih dveh mesecih, kolikor so trajale priprave, odlično zabavala: "Imela sem se fenomenalno v tej ekipi. Orgaizacija je bila zelo dobra. Večer je minil kar prehitro. Zelo sem zadovoljna. Dekleta so bila po izboru zelo utrujena, zato so šla hitro domov. Tudi jaz. Ampak se nameravamo še dobiti."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.