Šport
17 ogledov

Kampl na terapijah, ostali na polno

Valter Birsa Katarina Ponjavić
Slovenska nogometna reprezentanca je torkova treninga opravila brez prisotnosti Kevina Kampla, ki je zaradi bolečine v zadnji stegenski mišici še vedno v oskrbi zdravniške službe. Večerni trening v Stožicah je minil ob lepo napolnjenih tribunah.

"Vemo, kaj nam lahko ta tekma prinese. Angleži so favoriti, vendar jih po mojem mnenju lahko presenetimo," je bil nekaj minut pred pričetkom večernega treninga odločen Valter Birsa. Selektor Srečko Katanec je svojim varovancem dovolil, da v uvodnih minutah treninga posvetijo pozornost številnim otrokom iz nogometnih šol, ki so lepo napolnili tribune stadiona v Stožicah in skozi celoten trening pozorno spremljali poteze svojih vzornikov, ki jih je Katanec kar dobro namučil.

Nam Angleži ležijo?

Časa do sobotne tekme ni na pretek, zato sta na sporedu dva treninga dnevno, zaenkrat pa na travnato zelenico še ni stopil Kevin Kampl, ki bije bitko z neugodno poškodbo. Ob morebitni odsotnosti glavnega "fantazista" bi znal na Wembleyju vlogo slovenske "desetke" prevzeti ravno Birsa, ki se ne boji zvenečega tekmeca: "Vprašanje je koliko nam Angleži ležjijo, vendar je najbolj pomembno, da odigramo dobro tekmo. V tem primeru bomo morda prišli do priložnosti, da odnesemo poln izkupiček."

Vezni igralec italijanskega Chieva upa, da bo v pravi strelski formi tudi golgeter Milivoje Novaković: "Skušali bomo narediti vse, da bo Novaković prišel do priložnosti za zadetek in imel na koncu boljši izkupiček od Rooneyja."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.