Šport
19 ogledov

Kampl: Ni tako hudo, sem že bolje

Kevin Kampl Borussia Dortmund priprave EPA
Slovenski reprezentant Kevin Kampl nocoj ne bo v kadru za dvoboj z Juventusom. Sporočil je, da se počuti bolje, želi zaigrati že v soboto proti Schalkeju.

Kevin Kampl bo zaradi zdravstvenih težav moral izpustiti dvoboj Lige prvakov med Juventusom in Borussio iz Dortmunda. Navijačem črno-rumenih je sporočil, da bo poskušal zaigrati že v soboto na najbolj vročem nemškem derbiju proti Schalkeju.

"Počutim se veliko bolje. Ni bilo tako hudo, kot je bilo zapisano v medijih, nisem padel v nezavest. Preprosto mi jo je na letu v Torino zagodel trebušni virus, nocoj na žalost ne bom mogel nastopiti, a upam, da bom nared za sobotni derbi," je na svojem instagram profilu zapisal slovenski reprezentant.

"Trdno verjamem, da bo fantom uspelo iztržiti zelo dober rezultat pred povratno tekmo. To bi bil moj prvi nastop v Ligi prvakov, zato je razumljivo, da sem žalosten. Upam, da bom lahko na drugi tekmi že na zelenici in igral po najboljših močeh," je še zaključil Kampl.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.