Šport > Nogomet
19 ogledov

Kampl se je zgrudil na letalu

kevin kampl borussia dortmund EPA
Kevin Kampl se ne počuti dobro. Pri zadnji prvenstveni zmagi na gostovanju pri Stuttgatu je zaradi težav z mišico aktivno sodeloval le v prvem polčasu. Zdaj se je na poti na gostovanje v Ligi prvakov na letalu še zgrudil.

Predvideno je bilo, da bo Kevin Kampl zaradi težav z mišico na gostovanju pri Juventusu zgolj gledalec, a težav je še več. Slovenski napadalec se je na 90 minutnem letu iz Dortmunda v Torino zaradi slabosti zgrudil v toaletnih prostorih letala, piše nemški Bild.

Slovenski nogometni zvezdnik, ki je k Borussii iz Dortmunda iz Salzburga prestopil v zimskem prestopnem roku, se je nad slabim počutjem pritoževal že pred letom. Bori se z želodčno gripo.

Nemci pišejo, da se mu je na stranišču v letalu naenkrat stemnilo pred očmi in zavrtelo, zato je padel po tleh. Kamplu je tako na pomoč priskočila zdravniška služba. 50-letni zdravnik Dr. Markus Braun je ukazal, da ga v hotelu osamijo v enoposteljni sobi, da se ne bi okužba prenesla tudi na ostale nogometaše nemškega prvoligaša.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.