Šport > Nogomet
11 ogledov

Kampl se strinja s Katancem

Švedska - Slovenija, Kevin Kampl Profimedias
Nesoglasja med Kevinom Kamplom in selektorjem se bodo reševala s pogovorom.

"To je bila Kevinova velika napaka. Moraš biti del skupine. Tudi če si utrujen če imaš zlomljeno nogo, se prideš pokazat, da fantje vidijo, kako in kaj. Glede njegove prihodnosti se bodo fantje odločili skupaj z mano. S Kevinom se bomo pogovorili. Fantje bodo povedali, ali ja ali ne. To je njihova odločitev. Oni so prvi. Mislim, da problema ne bo," je v sredinem pogovoru na nacionalki dejal selektor slovenske nogometne reprezentance Srečko Katanec, ki ga je tik pred zborom reprezentance presenetil SMS Kevina Kampla, da je preutrujen za udeležbo na reprezentančni akciji. 

Kampl je pogovor s selektorjem spremljal, pri Bildu pa so ga hitro vprašali, kaj meni o Katančevih besedah. "Strinjam se. Seveda se moramo pogovoriti in verjamem, da se bomo. Jasno je, da si še naprej želim igrati za Slovenijo," je dejal vezist Bayerja iz Leverkusna.

Na njegovo potezo so se sicer minuli teden odzvali tudi kolegi iz izbrane vrste."Smo mnenja, da se za reprezentanco igra s ponosom in častjo, reprezentanti pa moramo biti profesionalci in zgled tako na igrišču, kot zunaj njega - tudi z našim obnašanjem in komunikacijo. Vemo, da je Kevin pomemben člen te reprezentance in ekipa ga vsekakor potrebuje, sploh na tekmah s Slovaško in Anglijo. Tokrat pa se ne moremo znebiti občutka, da nas je pustil na cedilu," so zapisali slovenski reprezentantje v izjavi.

Ti so nato odigrali dve odlični tekmi in iz dvobojev s Slovaško in Anglijo iztržili štiri točke.

Dan za varen avto

Komentarjev 1
  • Avatar Džoser
    Džoser 10:10 14.oktober 2016.

    Kampl (glavnik )se visoko ceni kljub temu da ima veliko zob za česanje (glavnik), lahko ostane brez njih(zob).Ostali igralci so dokazali,da ni nezamenljiv .Tako tudi naj ostane.

Sorodne novice