Šport
44 ogledov

Kavčič uspešen v Umagu

Djoković Đokovič Kavčič OP Francije Roland Garros drugi krog EPA
Najboljši slovenski teniški igralec Blaž Kavčič je v prvem kolu turnirja serije ATP v bližnjem Umagu gladko z 2:0 v nizih ugnal domačina Antonia Veića. Nekoliko manj uspešen pa je bil Grega Žemlja, ki je nastope v Newportu moral končati že v prvem kolu.

Slovenski teniški igralec Blaž Kavčič se je brez težav prebil v drugo kolo turnirja ATP v Umagu z nagradnim skladom 358.425 evrov. Najboljši slovenski igralec na lestvici ATP je v današnjem prvem kolu premagal Hrvata Antonia Veića s 6:2 in 6:2.

Kavčič se bo v drugem kolu pomeril z Američanom Waynom Odesnikom. Ameriški igralec je v prvem kolu s 6:7 (4), 6:2 in 7:5 premagal Francoza Edouarda Rogerja-Vasselina.

Domačin previsoka ovira za Žemljo

grega žemlja | Avtor: EPA EPA
Slovenski teniški igralec Grega Žemlja je nastope na teniškem turnirju ATP v Newportu z nagradnim skladom 398.250 dolarjev končal v prvem krogu. Žemlja je namreč neposredno po Wimbledonu odpotoval na turnir v ZDA, ki je prav tako na travnati podlagi, a ga je v prvem krogu gladko s 6:3 in 6:1 po 57 minutah igre premagal domačin Rajeev Ram.

Newport, ATP (398.250 dolarjev), 1. kolo:

Rajeev Ram (ZDA) - Grega Žemlja (Slo) 6:3, 6:1

Umag, ATP (358.425 evrov), 1. kolo:

Blaž Kavčič (Slo) : Antonio Veić (Hrv) 6:2, 6:2

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.