Šport
51 ogledov

Keita s plastenko nad Pepeja

Pepe Keita Real Madrid Roma plastenka vode Youtube
Aktualni evropski prvak Real Madrid je izgubil že drugo tekmo na pripravljalnem turnirju Champions cup, veliko pozornosti pa je vzbudilo petelinjenje pred začetkom srečanja proti Romi.

Rezultat na prijateljskih tekmah sicer ni v ospredju, vendar lahko tudi na tovrstnih obračunih zavre kri. Pri nekaterih očitno že pred srečanjem.

Real Madrid in Roma sta se v Dallasu namreč pomerila v sklopu turnirja Champions cup, za napetost pa sta poskrbela branilec Madridčanov Pepe in vezist Rimljanov Seydou Keita. Predvsem slednji ima očitno še neporavnane račune s portugalskim reprezentantom, saj je, kot je razvidno iz zgornjega posnetka, že pred začetkom odklonil stisk rok z gologlavim "štoperjem". 

To očitno še ni bilo dovolj, saj sta nogometaša pred prvim sodniškim žvižgom nadaljevala s pričkanjem, Keita je celo vrgel plastenko vode proti članu Madrida. Malijec in portugalski Brazilec sta si že večkrat stala nasproti na prvenstvenih tekmah, ko je Keita igral še za Barcelono in lani za Valencio. Očitno nekatere zamere še niso pozabljene.

Kdor ga ne da ...

In tekma? Real je prevladoval skozi celotno srečanje, priložnosti je zapravljal zelo aktivni Gareth Bale. Roma je pretila iz protinapadov, v 58. minuti pa je neučinkovitost Špancev kaznoval kapetan Italijanov Francesco Totti. Obe moštvi nista igrali v najboljši zasedbi, pri Realu ni igral tudi Cristiano Ronaldo

Na turnirju Champions cup je osem ekip razdeljenih v dve skupini. Real na ameriških tleh do letos ni izgubil vse od leta 2002, tokrat pa je po drugem porazu (proti Interju je izgubil po enajstmetrovkah, za kar se na tem turnirju dobi ena točka) že zaključil z obrambo lanskega naslova.

Champions cup (skupina A), 2. kolo:

AS Roma : Real Madrid 1:0 (0:0)
Totti (58)

Manchester United : Inter 5:3** (0:0, 0:0)

** - po streljanju enajstmetrovk

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.