Šport
15 ogledov

Klepačeva že v olimpijski mrzlici

andreja klepač Nebojša Tejić/STA
Teniška igralka Andreja Klepač pred svojimi krstnimi olimpijskimi igrami.

"Ravno sem se vrnila iz Wimbledona. Trava mi kar ustreza. Sicer potrebuješ nekaj dni, da se prilagodiš, ampak na koncu sem se počutila dobro. S takšnimi občutki tudi odhajam v London. To so moje prve olimpijske igre in za vsakega debitanta so nekaj posebnega," je olimpijsko mrzlico z bralci zurnala24.si delila Andreja Klepač, ki se ji je ponudila priložnost zaigrati v Londonu s Katarino Srebotnik.

"S Katarino sva opravili nekaj treningov. Odhajamo že 22. julija, tako da bova imeli na voljo pet dni treningov na travi," je zadovoljna Koprčanka, trenutno 57. igralka WTA med dvojicami: "O rezultatih oziroma mestih je težko govoriti. Želim si dobre igre, borbe, in če bo tudi nekaj sreče pri žrebu, rezultat ne bo izostal." Za koga bo v prostem času stiskala pesti, ni skrivnost: "Seveda za Primorce, posebej za Vasilija Žbogarja. Sicer pa seveda vsem Slovencem želim vso srečo."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.