Šport
23 ogledov

Kokoš za Italijo, pandi za Špance

Lin Hui EPA
Če kaj daste na živalske napovedi pred velikimi nogometnimi tekmami, potem naj vam zaupamo, da sta slavni kitajski pandi, Lin Ping in Lin Hui, za igro v živalskem vrtu pred finalom Eura med Španijo in Italijo izbrali špansko zastavico. Kokoš po imenu Kev pa je izbrala Italijo.

Tajski pandi, mati in hči, sta danes za finale evropskega prvenstva v nogometu med Španijo in Italijo, ki se bo začel ob 20.45 v Kijevu, napovedali zmago svetovnih in evropskih prvakov Špancev. Panda Lin Ping si je namreč za igro v živalskem vrtu v Chiang Maiju izbrala špansko zastavico, pritrjeno na nogometno žogo.

Tudi njena mati, medvedka Lin Hui, je posegla po španski zastavi. Lin Ping ima na Tajskem vse od rojstva leta 2010 kultni status velike zvezde.

Živalske "napovedi" izidov nogometnih finalov na velikih tekmovanjih so postale izjemno priljubljene po vsem svetu, vse odkar je nemška hobotnica Paul na mundialu 2010 pravilno napovedala vseh osem zmagovalcev dvobojev.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.