Šport > Košarka
17 ogledov

Air Jordan premagal 19-letnika

michael jordan EPA
Košarkar Michael Kidd-Gilchrist, ki se je lani kot drugi nabor pridružil Charlotte Bobcats, je priznal, da ga je Michael Jordan premagal v igri ena na ena. Devetnajstletnik je poraz proti ''ostarelemu'' nekdanjemu zvezdniku Chicago Bulls težko sprejel.

Michael Jordan v zadnjih dneh buri duhove v ligi NBA. Eden najboljših košarkarjev vseh časov, ki bo v nedeljo praznoval 50. rojstni dan, naj bi resno razmišljal o vrnitvi na parket, kjer bi zaigral na eni tekmi.

Michael Kidd-Gilchrist | Avtor: EPA EPA
Da se Michael še vedno lahko dostojno kosa z veliko mlajšimi nasprotniki, je potrdil košarkar Charlotte Bobcats Michael Kidd-Gilchrist, ki ga je Jordan premagal v igri ena na ena. ''Težko mi je bilo,'' je za USA Today povedal 19-letnik. ''Izgubil sem proti 50-letniku. On je najboljši igralec, ki je kdajkoli igral to igro. O ja, dober je,'' je dodal Kidd-Gilchrist.

Košarkar Charlotte Bobcats, katerega večinski lastnik je prav Jordan, je zatrdil, da svojemu ''šefu'' ni popuščal. ''Ne. Nisem mu pustil, da me premaga. Ker je moj šef? Ne,'' je zaključil Američan, ki v povprečju na tekmo dosega 9.1 točke in 5.7 skoka.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.