Šport > Košarka
14 ogledov

Analitik Shaq: "Miami ima veliko dvojico"

Miami Heat : Dallas Mavericks 92:84 Reuters
Aktualni prvaki Dallas Mavericks bodo sezono 2011/2012 - če bo lockout končan pred začetkom - odprli prvega novembra proti MVP-ju minule sezone Derricku Rosu in njegovim Chicago Bullsom. Že danes pa je prvo "tekmo" v novi službi oddelal Shaquille O'Neal.

NBA je objavila spored tekem sezone 2011/2012, pa čeprav lahko lockout traja več mesecev in ogrozi začetek sezone (pravzaprav le redki verjamejo, da bo končan pred koncem decembra). Uvodni večer nove sezone, torej prvi november, bosta ob tekmi med prvaki Dallas Mavericks in Chicago Bulls na sporedu še dve srečanji: Utah Jazz bodo igrali proti Houston Rocketsom Gorana Dragića, Oklahoma City Thunder pa proti Los Angeles Lakersom, pri katerih bo debitiral novi trener Mike Brown.


Večina moštev bo sezono začela dan kasneje, ko bodo igrali tudi Miami Heati. LeBron James, Dwyane Wade in Chris Bosh se bodo zoperstavili Carmelu Anthonyju in Amareju Stoudemireju, torej New York Knicksom. Golden State Warriors bodo s trenerjem novincem Markom Jacksonom (v zadnjih letih televizijski komentator) sezono odprli proti Lakersom, prvi izbor na naboru Kyrie Irving pa bo s Cleveland Cavaliers igral proti Boston Celticsom.

Objava parov nove sezone je pomenila prvi dan v novi službi za Shaquilla O'Neala. Legenda lige NBA je po novem televizijski analitik. Napovedal je MVP sezono za Jamesa, nekoliko manj pa je navdušen na Boshem. "Miami Heat, ki imajo nekaj odličnih igralcev, veliko dvojico, bodo vrnili udarec." Dvojica, ne velika trojka, torej meni Shaq. "LeBron je deležen veliko kritik, a ga zelo dobro poznam in vem, da bo vse upošteval in imel MVP-sezono."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.