Šport > Košarka
6195 ogledov

Bivši član Zlatoroga v BiH kupil hišo revni družini

Jusuf Nurkić
Košarkar Portlanda se je izkazal.

Center franšize Portland Trail Blazers Jusuf Nurkić, ki je bil v mlajših kategorijah član Zlatoroga Laško, je dokazal, da ima veliko srce. Na strani Pomozi.ba je videl žalostno zgodbo družine Memišević in se odločil priskočiti na pomoč. Kupil jim je hišo.

Mama Jasmina je pred desetimi leti stopila na mino in ostala brez noge, vsak dan pa mora skrbeti za enajstletnega sina Adina, ki je srčni bolnik. Oče Edin je s svojo plačo zaslužil dovolj le za hrano. Družina je živela v dotrajani hiši, ki ni imela vode, kopalnice in večine pohištva. Spali so na tleh.

Vidjevši tužnu priču porodice Memišević, naš reprezentativac i NBA igrač, Jusuf Nurkić, ni manje ni više, kupio im je...

Posted by Pomozi.ba on Thursday, November 5, 2020

"Potem ko je je Jusuf Nurkić izvedel za zgodbo družine, nas je kontaktiral in izrazil željo, da bi kupil hišo. Vse se je nato odvilo zelo hitro, družina je na začetku tega tedna dobila ključe novega prebivališča," so o potezi košarkarja, ki so mu med kariero nadeli vzdevek Zver, zapisali na facebook strani humanitarne organizacije Pomozi.ba. 

luka dončić Zvezdnik Šport Sporočilo Dončiću: Mi čefu... govorimo slovensk

"Jusuf je prijatelj naše organizacije, oseba, ki raje pomaga skrivaj in ne javno, a ga tu in tam uspemo pregovoriti, da lahko objavimo njegovo dobro delo. Predvsem z namenom, da bi k temu spodbudili tudi druge ljudi. Da bi pomagali v okviru svojih zmožnosti," so še sporočili.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice